Stichting 2030 organiseert vanaf 2020 een publiekscampagne, een innovatieprogramma en een meerdaags festival

NL post-C

Doe mee met de survey NL post-C

Met de survey NL post-C verzamelen we zoveel mogelijk perspectieven op het Nederland van straks. Zo ontstaat een innovatievisie voor Nederland na Corona.

Innovatieprogramma

Het innovatieprogramma brengt mensen, kennis en innovaties bij elkaar om rondom specifieke sdg-gerelateerde thema’s zoals armoede, onderwijs en biodiversiteit tot resultaten te komen die ertoe doen.

Publiekscampagne

Een aansprekende publiekscampagne vergroot het bewustzijn van mensen met betrekking tot de doelstelling van de sdg’s en zet ze aan tot actie.

Festival 2030

Festival 2030 geeft bezoekers vertrouwen in hun eigen rol in het oplossen van de grote uitdagingen van de sdg’s. Kunst, cultuur en cultuurparticipatie spelen hierin een centrale rol.

Innovatieprogramma
Publiekscampagne
Festival 2030

We versterken en versnellen bestaande activiteiten

Deze kaart toont sdg-initiatieven, oplossingen en uitdagingen. Deze kaart is altijd in ontwikkeling. Ontbreekt jouw initiatief? Neem dan contact op met jasper@stichting2030.nl

Voor in je agenda

7 oktober is de Nacht van de Leraar 2020. Online, dit keer, maar met online cadeautje. Voor iedereen die geeft om sdg 4 en onderwijs in het algemeen.

9 oktober 2020: Avond van de Duurzame Ontwikkeling in Leiden. Sluit om 20:00 uur aan bij een gratis Zoomsessie vol duurzame initiatieven. Meld je aan.

9 en 10 oktober kun je helpen om alle kinderen een kansrijke start te geven tijdens de PLNT SDG Challenge. Online en fysiek.

In oktober bestaat de VN 75 jaar. Bijna overal in Nederland zijn bijzondere activiteiten en in het Humanity House kun je naar een bijzondere tentoonstelling met 75 verhalen over de VN.

Workshop Lammermarkt 2019