Open sdg-vragenuurtje “Goede voornemens?”

De sdg’s, wat ga jij er mee doen in 2021? En wat kun je er mee doen als ondernemer, onderwijzer, ambtenaar, buurtvernieuwer of andere enthousiasteling?

In het maandelijkse sdg-vragenuurtje van Stichting 2030 proberen we al je vragen te beantwoorden. Ook leggen we relaties tussen jouw vraag en het werk van anderen. Alle vragen zijn welkom. In deze eerste editie van 2021 hopen we natuurlijk een paar goede sdg-voornemens handen en voeten te geven.

Hoe werkt het?

• Meld je gratis aan en bel in via zoom.
  • Als je een specifieke vraag hebt, vermeld die dan bij het aanmelden of stuur deze aan jasper@stichting2030.nl.
  • We beantwoorden de vragen op volgorde van binnenkomst. Is er geen tijd om jouw vraag live te beantwoorden, dan nemen we persoonlijk contact op.
  • Het sdg-vragenuurtje is openbaar en wordt opgenomen. Hou daar rekening mee bij je vragen! (Vragen die niet openbaar gesteld kunnen worden, mogen via de email.)

Voor wie?

Iedereen die meer wil weten over en doen aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties.

vrijdag, 15 januari, 2021 @ 12:00
12:00 — 13:00 (1h)