Sluit je aan om de kracht van onderop ook voor jouw stad, organisatie, of netwerk te laten werken

Stichting 2030 initieert en faciliteert projecten die alle mensen betrekken bij een groene, eerlijke en duurzame toekomst. Wil je zelf bijdragen aan die toekomst, heb je een project of juist een uitdaging? Neem contact op en we onderzoeken graag hoe we samen kunnen werken.

Bekijk vier manieren om je bij ons aan te sluiten:

Voor al je vragen, opmerkingen of ideeën, neem contact op met:

Jasper Visser
Directeur Stichting 2030
jasper@stichting2030.nl
06 – 4377 5704

Je bent ook van harte welkom op ons kantoor in Leiden. We zitten in PLNT aan de Langegracht 70. Of ga het gesprek aan met ons op Twitter, Instagram of LinkedIn.

Lees onze nieuwsbrief

Word partner

We werken met de overheid (ministeries, provincies, gemeenten), wetenschap (onderzoekers), het bedrijfsleven (ondernemers), onderwijs (docenten, studenten) consumenten en activisten aan een inclusieve beweging. Als partner doe je mee met onze activiteiten en deel je in resultaten.

Neem contact op met Jasper Visser via jasper@stichting2030.nl of 06 – 4377 5704.

We werken onder andere samen met of worden gesteund door:

Museum for the United Nations logo. In zwarte tekst staat er "Museum for the United Nations" en daaronder een blauwe vlek met daarnaast in blauwe tekst "UN Live"
Het logo van Gemeente Leiden: twee sleutels op een rood en witte achtergrond met daarnaast in zwarte letters 'Leiden'.
Leiden 2022: European City of Science logo. In de letters van Leiden staat een schematische afbeelding van een landschap in de stad.
Het logo van SDG Nederland. Dit is een rondje met 17 vakjes in allemaal verschillende kleuren die staan voor de 17 sustainable development goals
Vriendenloterij Fonds
fonds 1818

Werk met ons samen

Je bedrijf moet verduurzamen,
maar hoe krijg je jouw mensen mee in de transitie?

Je gemeente heeft ambitieuze doelen gesteld,
maar welke rol kunnen inwoners daarin spelen?

Je organisatie moet vernieuwen,
maar waar zitten de goede ideeën en bewezen oplossingen?

Hier helpen we graag bij. Lees meer over onze aanpak of neem contact op met Jasper Visser via jasper@stichting2030.nl of 06 – 4377 5704.