Sluit je aan bij de beweging om de Sustainable Development Goals te helpen bereiken

Stichting 2030 initieert een landelijke beweging rondom de sdg’s. We brengen mensen en organisaties bij elkaar, versterken en versnellen hun acties en blijven op zoek naar partners en participanten. Zo dragen we bij aan een eerlijkere, groenere en duurzamere wereld en vergroten het vermogen van Nederland om duurzame oplossingen te vinden voor al die complexe uitdagingen.

Bekijk vier manieren om met ons in beweging te komen:

Voor al je vragen, opmerkingen of ideeën, neem contact op met:

Jasper Visser
Projectdirecteur Stichting 2030
jasper@stichting2030.nl
06 – 4377 5704

Of ga het gesprek aan met ons op Twitter, Instagram of LinkedIn.

Lees onze nieuwsbrief

Word partner

We werken met de overheid (ministeries, provincies, gemeenten), wetenschap (onderzoekers), het bedrijfsleven (ondernemers), onderwijs (docenten, studenten) consumenten en activisten aan een inclusieve beweging. Als partner doe je mee met onze activiteiten en deel je in resultaten.

Neem contact op met Jasper Visser via jasper@stichting2030.nl of 06 – 4377 5704.

We werken onder andere samen met of worden gesteund door:

Comensha
Stichting Open Mind

Steun ons

We nodigen ambitieuze en innovatieve bedrijven en andere organisaties uit om mee te doen aan het innovatieprogramma en in ons festival in 2021.

Stichting 2030 is in afwachting van een ANBI-status.